Кошик
273 відгуків
+380 (44) 232-44-02
+380 (93) 255-82-00
EasyGreen.com.ua
Кошик

МУНГ МАШ Мікрозелень, насіння мунга (маша) органічного для вживання в їжу і для пророщування 450 грам

79 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 95 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 13171
МУНГ МАШ Мікрозелень, насіння мунга (маша) органічного для вживання в їжу і для пророщування 450 грам
МУНГ МАШ Мікрозелень, насіння мунга (маша) органічного для вживання в їжу і для пророщування 450 грамГотово до відправки
79 
+380442324402
  • +380 (44) 232-44-02
    Євген
  • +380 (93) 255-82-00
    Євген
+380442324402
  • +380 (44) 232-44-02
    Євген
  • +380 (93) 255-82-00
    Євген
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Унікальні переваги проростків і паростків Sadove для здоров'я

МУНГ МАШ, насіння мунга (маша) органічного для вживання в їжу і для пророщування 450 грам

Маш (мунг) - корисні властивості

Пророщений маш на смак солодкуватий, чимось нагадує свіжий зелений горошок. Він багатий білком і вітаміном С (42,32 мг / 100 г). Проростки маша зміцнюють імунітет, найкраще підходять для профілактики грипу та застуди. Дуже корисні вагітним жінкам і годуючим мамам — пом'якшують токсикоз, насичують організм білками. Проростає маш легко і швидко - якихось два-три дні - і смачні і корисні проростки готові.

Регулярне вживання маша знижує вміст холестерину, цукру і канцерогенних речовин у крові, знижує ризик появи атеросклерозу, нормалізує кров'яний тиск, зміцнює і підвищує еластичність стінок вен і артерій, запобігає утворенню ракових клітин.

Проростки маша покращують пам'ять, зміцнюють імунітет, допомагають відновити зір. Підтримують у нормі кісткові тканини, роботу нирок і регулюють гормональний фон у жінок. Вживання проростків сприяє профілактиці вірусних простудних захворювань.

У проростках маша міститься велика кількість білка. Вони дуже поживні і добре засвоюються організмом, їх рекомендують дітям, старим і видужуючим хворим. У маші також багато вітаміну С, навіть більше, ніж в овочах.

Маш нормалізує обмін речовин. Містить багато нерозчинної клітковини, яка очищає організм.

Маш рекомендується страждають астмою, артрит, алергією і ожирінням.

Маш надає антиоксиданстное дію. При регулярному вживанні маша шкіра стає молодою, здоровою і підтягнутою.

На відміну від інших бобових, маш містить мало олігосахаридів, що викликають метеоризм.

Пророщений маш

Маш дуже швидко і легко проростає.

Для пророщування рекомендуємо використовувати спроутер (пророщувач) EasyGreen.

Щоб проростити насіння мунга та інші насіння, і отримати вітамінізовані паростки, вам знадобляться тільки зерна і вода, інше буде зроблено автоматично. У микроферме EasyGreen швидкість проростання насіння на 15-40% вище, ніж при звичайних методах пророщування.

Насіння не потрібно попередньо замочувати, обприскувати або промивати, можна забути про цвілі і небажаних бактерій, про які не слід забувати при використанні стандартних методів пророщування.

Суть технології EasyGreen полягає у створенні найкращого мікроклімату для проростання та вивільнення всього життєвого потенціалу насіння або зерна.
Микроферма також дозволяє пророщувати певні види насіння, використовуючи грунт, без шкоди для приладу і врожаю. П'ять лотків дають можливість одержувати урожай по частинах - виймаючи готові паростки з лотка і заповнюючи його новими насінням, ви можете щоденно отримувати свіжу порцію пророщених насіння.

Вважається, що принесуть максимальну користь людському організму паростки маша, не перевищують 1 см у висоту.

Зберігайте паростки в холодильнику до 5 днів. Перед вживанням промивайте проростки.

Пророщений маш дуже смачний, соковитий, ніжний і солодкий. На смак нагадує свіжий зелений горошок.

Проростки маша можна їсти окремо, а також у поєднанні з іншими проростками, наприклад, пшеницею, житом, гречкою та іншими.

Паростки маша додаються в овочеві салати, часто служать заміною зеленого горошку.

Можна додавати боби в тушковані або обсмажені овочі і супи безпосередньо перед подачею на стіл.

Маш - як готувати

Перед приготуванням маш потрібно перебрати і видалити затверділі зерна, камінчики і інше сміття і обов'язково замочити на ніч або хоча б на 6 годин.

При приготуванні маша потрібно постійно знімати піну, яка спливає на поверхню. Маш потрібно варити, поки він не стане м'яким. Він виходить ще смачніше, якщо його довго варити на повільному вогні. Розварений маш посилює і покращує травлення, дуже корисний при хворобах, а також для літніх людей.

Маш добре поєднується з овочами, зеленню, злаками, соєю, рисом, терпкими фруктами, спеціями: куркумою, коріандром, каррі, чорним перцем, кмином, імбиром і іншими спеціями.

Маш використовується для приготування супів з додаванням овочів, а також для приготування класичного індійського страви Кичри (Кичари, Кичади) в суміші з рисом і спеціями.

В Індії з бобів мунг традиційно готують дхал або дав - індійський суп-пюре на основі бобів, кокосового молока, овочів і спецій. Цей суп можна приготувати з будь-яких бобових.

Дав дуже смачний, корисний і чудово насичує і зігріває взимку. Суть страви в розварюванні бобових разом з овочами до пюреобразного стану. Дав рясно приправляється спеціями, які надають страві закінченість і повноцінність.

Дав можна їсти як самостійне блюдо разом з хлібом, коржами або ж подавати як соус до основної страви або поливати їм рис.

Калорійність

У 100 г сухого маша близько 350 кКал.

Калорійність відвареного маша близько 110 кКал на 100 р.

Як вибрати і як зберігати маш

Маш повинен бути зеленого кольору, сухим, чистим, не зморщеним і без сторонніх домішок.

Зберігайте маш в щільно закритій ємності або в натуральному полотняному мішку в сухому, темному, добре провітрюваному місці.

Слід вживати помірно при наявності порушень травлення, оскільки може виникнути метеоризм і диспепсія.

У проростках маша міститься велика кількість вітаміну С, заліза, калію, амінокислот.

Ефективність, обумовлена властивостями маша:

Пророщений маш (мунг) сприяє нормалізації обміну речовин, надає заспокійливу дію, володіє протимікробною активністю.

З точки зору Аюрведи, маш очищає організм і додає сили, тому рекомендується при астмі, алергії, артриті, надмірній вазі та інших захворюваннях, що відбуваються від надлишку токсинів.

З точки зору китайської класичної медицини, проростки маша містять початок інь, тобто є охолоджуючої їжею, і їх слід включати в меню пацієнтів, які страждають від надлишку внутрішнього жару, наприклад, від припливів під час клімаксу або від гіпертонії. Вважається також, що проростки маша охолоджують тіло, очищають шкіру, знижують тиск, допомагають від болю в нижній частині спини, якщо ці болі викликані недоліком інь в нирках. Крім того, китайська медицина, як і Аюрведа, використовує маш для детоксикації організму.

Проростки маша мають протизапальну і ранозагоювальну дію, ефективні при простудних захворюваннях, знімають напругу і стресові стани.

Йоги відносять маш до легкої їжі, кращою дня інтелектуальної діяльності і різних медитативних практик.

Основні застосування:

- маш пророщений застосовується при цукровому діабеті і атеросклерозі;

Маш пророщений корисні властивості

- маш пророщений використовується для нормалізації обміну речовин;

- маш пророщений корисний для профілактики і лікування грипу та вірусних простудних захворювань;

- маш пророщений може бути корисний при астмі, алергії, артриті;

- маш пророщений використовується також для детоксикації організму.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість маша пророщеного.

 

Пророщений маш на смак солодкуватий, чимось нагадує свіжий зелений горошок. Він багатий білком і вітаміном С (42,32 мг / 100 г). Проростки маша зміцнюють імунітет, найкраще підходять для профілактики грипу та застуди. Дуже корисні вагітним жінкам і годуючим мамам — пом'якшують токсикоз, насичують організм білками. Проростає маш легко і швидко - якихось два-три дні - і смачні і корисні проростки готові.

Пророслі насіння SADOVE можна додавати в салати, робити вітамінні мікси/смузі разом з медом, горіхами та іншими інгредієнтами. Хтось любить додавати в каші або окремо від усього міксувати разом з різноманітної іншої клітковиною. Варіацій вагон.

Підписуйся на наші соціальні мережі та будь в курсі останніх новинок і міжнародних досліджень:

Sadove - це команда фармацевтів і мікробіологів, послідовників здорового та корисного харчування .
Пророщені насіння, паростки і мікрогрін - функціональна і найкорисніша їжа майбутнього і вже цього. Починаючи з 2012 року ми пророщуємо їх для себе, своїх друзів і клієнтів.

У нашій еко-технології ми використовуємо артезіанську воду і органічні насіння. Для досягнення максимальних лікувальних властивостей проростків і мікрогріна застосовуємо результати міжнародних лабораторних досліджень.

💚 Живі і лікувальні Проростки, Микрогрины і Сік SADOVE - джерело амінокислот і антиоксидантів, вітамінів і мінералів, клітковини і хлорофілу.

💚  Ми працюємо для Вашого здоров'я, краси і довголіття!

 

Більше 30-ти видів органічних насіння Sadove

Проращиватели:

Які зерна і насіння найкорисніше вживати в їжу сирі, відварені або пророщені?

Цим SADOVE якраз і займається, ми моніторимо останні дослідження, вирощуємо, пророщуємо, робимо свої розробки і нам це подобається.

Переваги органічних пророщених зерен і насіння SADOVE  очевидні:

  • низкоуглеводная біогенна страви з більш високим вмістом протеїнів
  • містять необхідну для правильного травлення клітковину
  • концентрація вітамінів, мінералів, незамінних амінокислот більше в десятки разів
  • максимальна засвоюваність/всмоктування в кишечнику всіх корисних компонентів
  • ніжна і активна форма клітковини - паливо для розмноження корисної мікрофлори кишечника
  • складаються з 80% хлорофілу, очищають організм від токсинів
  • покращують і контролюють рівень цукру в крові
  • сповільнюють процеси старіння організму, створюють захисний бар'єр
  • покращують структуру шкіри, волосся і нігтів, додають життєвої енергії.

Микрогрины і проростки - їжа майбутнього, це насамперед біогенний продукт, який за своїми властивостями і якістю корисних речовин перевершує в десятки разів звичну нам їжу, включаючи звичайну зелень з грядки, фрукти, овочі і ягоди. Це живий організм, який не схильний до механічних і термічних обробок.

Дослідження вчених довели,що, наприклад, триденний проросток містить у десятки разів більше корисних речовин, ніж доросла рослина, а пророщені насіння – один з найбагатших джерел вітамінів і мінералів, клітковини і хлорофілу, антиоксидантів і незамінних амінокислот, які, крім усього іншого, попереджують процеси старіння, розвиток раку, серцевих захворювань, знижують рівень шкідливого холестерину, відновлюють клітини органів і пошкоджені ДНК. Проростки створюють сприятливу і знищують патогенну мікрофлору в кишечнику, покращують імунітет природним способом.

Про особливі властивості проростків говорять і йоги, хоча і виражаються при цьому менш науковою мовою: вважається, що в пророщених зернах пульсує життєва енергія. Коли їжа, наповнена праною, потрапляє в організм, він миттєво розпізнає її потенціал і використовує корисні речовини з максимальною ефективністю, направляючи їх на зцілення. Крім цього, сам процес вирощування проростків і микрогринов з насіння –справжній духовний ритуалу, здійснюючи який, ми передаємо свою енергію їжі буквально з моменту її "зародження".

  •  Комплекс вітамінів і мінералів, амінокислот і найважливіше антиоксидантів перевершує будь-яку іншу їжу включаючи вітаміни в баночках і БАДИ.

· Аналогів біогенної та корисної їжі, ніж пророщені зерна, дослідний світ ще не знайшов.

  • Адже рослини, а точніше насіння і зерна навчилися створювати свою імунну систему досконало за сотні мільйонів років своєї еволюції. Саме вони мають здатність синтезувати свої захисні властивості в перші 2 тижні проростання наповнюючи себе антиоксидантами, каратиноидами, незамінними амінокислотами, вітамінами, мінералами і біофлавоноїдами, включаючи вітаміни С і Е.
  • Їх кількість, якість та зміст радують кожну клітину нашого організму, захищає від вільних радикалів, які атакують нас кожен день з забрудненого повітря, води, неякісних продуктів масового виробництва і постійних стресів.
  • Тому пані та панове, не соромимося перебудовувати свої шлунково-кишковий тракт на біогенні продукти створені природою, перевірені еволюцією і підтверджені останніми науковими дослідженнями.

Більше 20 видів органічних насіння SADOVE  преміум – якості, при вирощуванні і зберіганні не використовуються нітрати, пестициди і протруйники.

#ЗОЖуй c SADOVE  і #ГУДБАЙАПТЕКА

Підписуйся на наші соціальні мережі та будь в курсі останніх новинок і міжнародних досліджень:

💚  Ми працюємо для Вашого здоров'я, краси і довголіття!

ЗОЖуй з SADOVE

Характеристики
Основні атрибути
ГМОНі
Упаковка
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Вага (г)450
Користувальницькі характеристики
ВиробникSadove Greens
Інформація для замовлення
  • Ціна: 79 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner